Wie..  

Wij zijn Jan & Hetty Zevenberg

De naam The New Beginnings hebben we gekozen omdat het voor Jan een nieuw begin was als ondernemer, en omdat we meubelen en andere dingen van vroeger een nieuw leven, een nieuw begin geven.

Jan is verantwoordelijk voor het restylen van de meubelen. Als meubelmaker heeft hij een oog voor detail en mogelijkheden, en de ervaring om de meubelen vakkundig een nieuw leven te geven!

Hetty helpt met de website, de orders en de boekhouding, en beantwoord de mail.

Samen doen we de inkoop van goederen, wat we heel leuk vinden! Het zoeken van geschikte , unieke items voor de webwinkel is elke keer weer uitdaging die we graag aangaan!

Alle items worden nagekeken, eventueel gerepareerd en altijd met zorg schoongemaakt. Alle artikelen zijn van vroeger, en meest gebruikt, kleine oneffenheidjes komen dus vaak voor. Hiermee moet rekening gehouden worden, er kan geen aanspraak op gemaakt worden.

Waar mogelijk en indien nodig wordt er melding van gemaakt. Omdat de meeste items uniek zijn hebben we maar 1 op voorraad, is dat niet zo dan wordt het vermeld.

Wat..

Onze specialisatie is broodkasten.

Mooie, vaak massief eiken kasten van vroeger, die helemaal gerestyled worden. D.w.z. van binnen en buiten geverfd worden met hoge kwaliteit verf.

Deze kasten zullen een blikvanger zijn in je landelijke, brocante inrichting!  I.v.m. ruimte hebben we een kleine voorraad.

Zoek je een meubel in een bepaalde kleur, neem dan gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Vintage en retro verlichting; lampen van vroeger, vaak herken je ze..

Brocante; unieke items , om heerlijk mee te decoreren!

Vintage en Retro; ooit gehad, toen weer vergeten, en nu helemaal weer 'in'.

Antiek; vondsten met een verleden!

Curiosa; hebbedingetjes van vroeger, waarvan je zegt: Oja, dat had ik ook...

en veel, veel meer...

Op de foto's staan vaak accessoires, deze zijn voor decoratie en maken geen deel uit van het aangeboden artikel.

Nieuwsgierig? Laat je verleiden en kijk gauw of je in de webwinkel kunt vinden waar je al zo lang naar zoekt!

Waar..

Wij wonen in Assen, en werken vanuit huis..

Woon je in de omgeving van Assen, en je wilt iets bestellen en afhalen, kun je bij betaalwijze aangeven: betalen bij afhalen. Vergeet niet door te geven wanneer je het wil ophalen.

Je kunt helaas bij ons niet pinnen, en gepast afrekenen stellen we op prijs.

Onze adres gegevens staan op de homepage. 

Een hartelijke groet, Jan en Hetty

Vernieuwen
Algemene voorwaarden

Onze meubelen kun je(vooraf) komen bekijken in Assen. Wij leveren gebruikte en doorleefde meubelen en artikelen. Wat betreft de meubelen zijn deze over het algemeen vrij van houtworm, maar wij kunnen niet garanderen dat ze 100% houtwormvrij zijn. Onder invloed van vocht en warmte kan hout gaan werken, voor deze natuurlijke werking zijn wij niet aansprakelijk. Veel artikelen in onze webwinkel zijn brocante, d.w.z. in veelal doorleefde staat. Hiermee dient rekening gehouden te worden. Bijna alle artikelen zijn 2e hands en gebruikt en kunnen daardoor slijtage en/of kleine beschadigingen vertonen. Waar mogelijk wordt hier melding van gemaakt, echter kan hier geen aanspraak op gemaakt worden. Op de werking van de artikelen geven wij geen garantie, en zijn daarvoor niet aansprakelijk.
Prijzen
Alle prijzen in de webwinkel zijn in Euro`s. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten.
Afhalen/verzenden/verpakkingen
De meubelen die niet via de post verzonden kunnen worden dienen afgehaald te worden op onderstaand adres. Momenteel beschikken wij niet over middelen om ze te bezorgen. Een vervoerder zoals Brenger wordt regelmatig gebruikt (www.brenger.nl)
Voor de overige artikelen doen wij ons best ze binnen 48 uur nadat de betaling is ontvangen te versturen. Wij verzenden uitsluitend via PostNL. Voor vertragingen van PostNL zijn wij niet aansprakelijk. Wij rekenen geen kosten voor de verpakking, maar zullen gebruik maken van gebruikte dozen en verpakkingsmateriaal zoals kranten. Hierbij zullen wij ons uiterste best doen je bestelling heelhuids over te laten komen.
Voor pakketpost via PostNL hanteren wij de volgende prijzen per 29-01-2024:
Pakket: EUR 6,95
Brievenbuspost: EUR 5,15
Voor België en Duitsland: EUR 10,00
Voor verzending naar andere landen zijn de kosten op te vragen.
Voor retourzendingen om welke reden ook geldt dat de verzendkosten voor de koper zijn.
Niet afgehaalde bestellingen van een PostNL punt worden na enkele dagen naar ons geretourneerd, de kosten hiervan worden aan ons doorberekend. Terugbetaling van deze bestellingen gebeurt dan ook minus deze kosten.
Het track en tracenummer van PostNL wordt doorgemaild en dient ervoor om de zending te volgen.
Voor beschadigingen tijdens het transport zijn wij niet verantwoordelijk, en nemen deze goederen niet retour. Voor verloren geraakte verzendingen van PostNL zijn wij niet verantwoordelijk, en deze worden niet vergoed.
Betalingen
Bij het afhalen van meubelen en artikelen kun je ter plekke contant betalen, je kunt bij ons niet pinnen.
Bestellingen via de webwinkel kunnen via Ideal betaald worden.
Bij vooruitbetaling worden de artikelen gereserveerd. De betaling moet per omgaand overgemaakt worden waarbij wij de bestelling verzenden nadat wij de betaling hebben ontvangen. Indien de betaling niet is ontvangen na 3 dagen annuleren wij de bestelling en plaatsen wij de artikelen opnieuw in de webwinkel.
Voor een meubel die wij in opdracht in een specifieke kleur leveren vragen wij een kleine vooruitbetaling. Dit geldt ook voor een meubelstuk wat wij (voor langere tijd) moeten reserveren. Een vooruitbetaling wordt niet terugbetaald, en verplicht je het meubelstuk af te nemen. In het geval van afhalen van meubelen en andere artikelen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
Retourneren
Via de webwinkel bestelde artikelen (behalve meubelen) kun je binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. Afgehaalde en vervoerde meubelen nemen wij niet retour. Retourneringen moeten schriftelijk aangemeld worden via Email. Het artikel dient goed verpakt en onbeschadigd retour te komen. Beschadigde artikelen worden niet vergoed. Retourkosten voor teruggestuurde artikelen voor welke reden ook zijn voor de koper.
Aansprakelijkheid
The New Beginnings is niet aansprakelijk voor schade of breuk wat ontstaan is door gebruik van onze artikelen, en voor schade of beschadigingen na ontvangst van de goederen. Op de werking van de artikelen kunnen wij geen garantie geven.

J. Zevenberg, The New Beginnings
Iemstukken 91, 9407 KK, Assen
Tel: 06 18091218 (op weekdagen aub na 17:00 uur)
E-mailadres: info@thenewbeginnings.nl
KvK-nummer: 63205017
Btw-identificatienummer: NL074651237B01

Ons privacy beleid
The New Beginnings geeft veel om je privacy. Wij gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die wij nodig zijn voor het verwerken van de orders en/of nieuwsbrief. Wij stellen je gegevens nooit ter beschikking aan derden.
Onze webwinkel is tot stand gekomen m.b.v. software van Mijnwebwinkel. Je persoonsgegevens die je aan ons ter beschikking stelt worden met Mijnwebwinkel gedeeld. Zij hebben toegang tot deze gegevens om ons o.a. technische ondersteuning te geven. Zij zullen deze gegevens nooit voor een ander doel gebruiken. Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies om technische info te verzamelen m.b.t. je gebruik van de software, maar deze gegevens worden niet opgeslagen.
Voor het emailverkeer maken wij gebruik van Roundcube webmail. Zij hebben passende maatregelen getroffen om misbruik , verlies en corruptie te voorkomen. Zij hebben geen toegang tot onze mail. Wij behandelen ons mailverkeer vertrouwelijk. Voor onze nieuwsbrief kun je je inschrijven, maar ook te allen tijde weer uitschrijven. Voor het afhandelen van de betaling via de webwinkel maken wij gebruik van Mollie. Zij verwerken gegevens zoals NAW en betaalgegevens. Zij hebben technische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen.
Wij gebruiken je gegevens alleen t.b.v. onze dienstverlening en gebruiken deze nooit voor marketing of andere doeleinden. Wij bewaren de gegevens zolang je klant bij ons bent. Via onze webwinkel worden Cookies geplaatst van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken, zoals surfgedrag.

Wij behouden het recht het privacy beleid ten alle tijden te wijzigen. Deze versie is opgemaakt op 29-01-2024

The New Beginnings

Jan Zevenberg

Iemstukken 91

9407KK, Assen(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 The New Beginnings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel